In de categorie ‘Je verwacht het niet… Oh nee toch wel’ presenteren we u de foto’s van de Maaiers van Melbourne, die met hun SUV op een druk kruispunt inreden en 19 mensen verwondden. Kijk en oordeel zelf, nummer 1 en nummer 2. De kwaliteitsmedia alsmede de politie gaan nog niet uit van een aanslag, maar wel opzet. Gelukkig weten u en wij wel beter. Dit was weer een aanslag van het zuiverste water. Hij scoort niet super hoog op het lijstje van effectieve aanslagen, maar toch.

Sowieso, 21 december is een dag waarop ‘verwarde’ moslims wel vaker met hun auto op mensen inrijden. Je kunt dat tegenwoordig wel van bijna iedere dag zeggen, maar u weet hoe dat gaat met islamisten, die houden wel van een beetje symboliek. In 2014 werd een lange reeks van aanslagen afgetrapt met een auto die zich in een kerstmarkt in Dijon ploegde. We kunnen wel stellen dat het jaarlijkse kerstoffensief van IS weer is begonnen.

Gelukkig kunnen we er op rekenen dat er binnenkort uit onderzoek blijkt dat de chauffeur verward is, drugsgebruiker was en al eerder met de politie in aanraking is geweest. Het is vooral geen complot, puur toeval. Geen idee waarom dat geruststellender zou moeten zijn maar u doet het er maar mee, domme kutburger.

Instant Update: Wel potverdrie. Je kunt er de klok op gelijk zetten. Via BNO News:

The suspect, who has a history of mental illness, was taken into custody. The driver of the vehicle, who was later identified as a 32-year-old Australian man of Afghan descent, was followed and resisted when an off-duty police officer tried to take him into custody.

Niks aan de hand. Weer een gestoorde lone wolf dingo dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here