Etos in 010 BELAAGD door melkpoederChinezen

4
18

11037340_875604855814628_6691829581578702767_n

Al in 2013 berichtten we over het Chinezenprobleem, qua melkpoederverkoop: hordes Chinezen die als een roedel sprinkhanen complete drogisterijen van hun melkpoeder ontdoen. tegen betaling, dat wel. Maar qua sfeer is het niet echt superfijn werken, omdat de Chinezen geweld en agressie niet schuwen in zoektocht naar het kostbare melkpoeder van Nutrilon. Je zou bijna denken dat door een of andere evolutionaire vergissing vrouwen in China geen memmesen meer groeien waarmee ze de baby’tjes melk kunnen geven, maar goed. Wel fijn dat er nou eindelijk eens een minderheidsgroep is Het Chinezenprobleem is nog lang niet over, al lijkt Nutrilon nog steeds uit te gaan van ‘tijdelijke’ hype. Tijdelijk our ass. Gelukkig is er nog steeds een goed alternatief voor Nederlandse moeders die achter het net vissen: moedermelk! Gebruik gewoon die jetsers, dames. Ze zijn er niet voor niets!

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here