Juncker: ‘Het is tijd voor een Europees Leger’

6
20

Weer of geen weer, de oprichting van superstaat Europa gaat in volle vaart door. Landen zullen steeds meer vervagen tot provincies met weinig tot nul inspraak. Volgende stap in die richting: de oprichting van een Europees leger. Jean-Claude Juncker, de nieuwe voorzitter van de Europese Comissie (en leugenaar als het nodig is), pleitte daar gisteren voor. Zo’n Europees leger zou de Russen moeten laten zien dat het ‘ons’ ernst is met het verdedigen van de ‘Europese Waarden’. Nou, spreek voor jezelf, Jan Kloot. Als die ‘Europese Waarden’ inhouden het ten koste van alles vestigen van een Europese Superstaat ten einde de eurocratische despotische plucheplakkers tot in lengte van dagen te voorzien van een continue toestroom van geld en macht door de Europese burgers in een soort 1984-achtige distopiaanse totaal gecontroleerde horrorsamenleving te dompelen: laat maar zitten dan.

Edoch. De teerling is geworpen, het idee is er. Reken maar dat het er vroeger of later toch van gaat komen. De Duitsers zijn in ieder geval voor, helemaal als het zou betekenen dat nationale legers dan zouden verdwijnen. Dat past trouwens geheel in het beleid dat de Duitsers zo’n 75 jaar geleden hebben ingezet, dus dat is geen verassing. Landen als Estland, Letland en Litouwen zijn ook voor, om extra tegenwicht tegen Rusland te bieden. Dan krijg je dus dat Nederlandse militairen tegen de zin van de Nederlandse regering in Oekraïne moeten gaan vechten in opdracht van Brussel omdat die lulhannes van een Hans van Baalen anderhalf jaar geleden op een tochtig plein in Kiev stond te oorlogshitsen, maar dat diezelfde Nederlandse regering daar NIETS aan kan doen omdat die prutsers in Brussel aan de defensieve danwel offensieve touwtjes trekken. Dat is dus het gevaar. En als je je dan bedenkt wat voor totale puinzooi de eurozone is geworden onder leiding van Brussel, dan wil je ze echt geen leger geven. Dus bereid je er maar vast op voor: dat leger komt er. Zucht.

6 REACTIES

  1. ‘We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.’ (Jean Claude Juncker)

  2. ‘We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.’ (Jean Claude Juncker)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here