De gevolgen van een stem op D66 in één foto

D66

We zeiden het vorig jaar al en we zeggen het weer: stemmen is zinloos. Kap er mee. Gewoon niet doen. Helemaal deze verkiezingen, voor de twee meest onnodige bestuurslagen in ons land: provincies en waterschappen. Provincies zijn onnodig omdat hey, dit hele land is verdorie maar 200 kilometer breed en 400 kilometer lang. En waterschappen? prima dat ze er zijn, maar dan niet politiek aangestuurd. Een waterschap moet het water op peil houden, punt.

Enfin. Nog een argument om heel die provinciale statenverkiezingen te schrappen: ze worden helemaal gekaapt door de landelijke politiek. Geen enkel provinciaal issue was tijdens het laatste tv-debat een discussie waardig. Verbreding van de A27? Het groene hart? Groningen? Economische ontwikkeling van Limburg? Veiliger maken van de n219? Neen. Niets van dit alles. En de meest grote flapdrol van ALLEMAAL was die zelfingenomen huichelachtige zak hooi van een Arrogander Pechtold, met zijn hypocriete kritiek op het jihadistenstandpunt van Rutte. Maar niets, niets maakt de koers van D66 zo duidelijk als deze foto. Stemmen is zinloos maar als je dan toch wil stemmen, stem dan vooral niet op D66. Kansloze prutspartij. (h/t)Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.