Moeder en oma tegelijk zijn? In Groot-Brittannië kan het!

4
20

Wat doe je als je homo hebt en een kind wil maar geen enkele surrogaatkliniek wil een kind voor je baren? Nou, dan vraag je gewoon mams of ze een donor eicel bevrucht met je eigen zaad in zich wil nemen en je kindje wil baren. Heel pragmatisch gedacht natuurlijk van Kyle Casson (27) om op deze manier zijn moeder Anne-Marie (46) te bezwangeren. Het wordt alleen wel lastig om later aan zijn kleine zoon uit te leggen dat zijn oma eigenlijk ook zijn moeder is en dat zijn vader ook zijn grote broer is… Truth is a motherfucker zullen we maar zeggen. We zijn ook benieuwd hoe dit verhaal verwerkt kan worden door een puberale knaap. Want dit verhaal staat nu al op internet en het internet vergeet niks.

Hoewel Kyle en Anne-Marie de grenzen van incest opzoeken overtreden zij die niet. De bevruchte eicel was namelijk niet die van Anne-Marie dus genetisch gezien heeft ze geen band met haar kleinzoon. Maar aan de andere kant is het jochie wel door haar geboortekanaal gegaan. Dus de vraag die dit ook opwerpt is: wat maakt je nou een moeder? Het baren van een kind lijkt ons wel één van de vuistregels, maar goed. Aangezien het genetisch gezien niet incestueus is heeft Kyle van de Britse rechtbank de voogdij over Miles gekregen als juridische en biologische vader. Dus hij is nu de trotse broer vader van kleine Miles. De liefde van zoonlief en moeder gaat nogal ongemakkelijk diep maar dat andere mensen er niks van begrijpen deert de moeder oma niet, volgens haar is ze gewoon de oma van Miles en is ze heel gelukkig. Zolang zij maar gelukkig zijn vinden wij het best. Maar we hebben nu al medelijden met Miles als hij er achter komt hoe hij verwekt is…

4 REACTIES

  1. Als homo, kan je toch alleen maar strontkoters maken?. In Amsterdam Nieuw West, lopen hele hordes van die strontgevallen rond. Als ze boven de 14 komen, gaan ze meestal overvallen plegen en scooter rijden, met bijbehorende bontkraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here