Natuurlijk. Man voor de 163e keer gearresteerd

Nederland is stuk. Ziek, kapot en totaal verkloot door een grachtendordelliaans pamperend denkmodel dat met zijn D66-mentaliteit de hardwerkende Nederlander totaal kapot maakt. En nee, dat is niet overdreven. Hoe kan het anders dat een crimineel voor de fucking (excuseer de krachtterm, maar serieus mensen. Dit kan toch niet) 163e keer gearresteerd wordt? En nee, dat we verzinnen het niet. Voor de volledigheid hebben we de tweet van Omroep Gelderland er maar even bij gedaan. Dat er niet een rechter bij de 25e veroordeling zetg: ‘nou, misschien moet u maar eens een keertje gaan TBS’en om uw leven te beteren’. Of dat zo’n crimineel denkt: ‘Hey, ik ben nu al 95 keer opgepakt. Misschien moet ik eens eens carrièreswitch maken’. Maar nee. Dit is Nederland, waar iedereen een 5e, 9e en zelfs een 163e kans krijgt om dezelfde fouten te maken. Om te janken.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.