woensdag 22 mei, 2024

Huisregels

DE 11 Nieuwspraak-GEBODEN

Wil je reageren op het nieuws dat wij elke dag brengen? Leuk! Maar dan wel volgens onze regels. Nieuwspraak is ons blog. Daar zijn we trots op. Het is hier goed toeven en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Lees en doe er je voordeel mee. Het niet naleven van deze regels kan een tijdelijke en in het ergste geval een permanente ban opleveren.

 1. Denk na voordat je iets post.
 2. Denk nog een keer na voordat je iets post. Check op spelfouten. Veel spelfouten doen pijn aan onze taalgevoelige ogen en kunnen een ban opleveren.
 3. Racisme = ban. Doen we hier niet aan.
 4. Persoonsgegevens posten = ban. We zijn geen telefoonboek. Bij hoge uitzondering doen we dat zelf, in topics, als daar een gegronde reden voor is.
 5. Nieuwspraak neemt geen enkele verantwoording voor uitspraken die door bezoekers in de comments worden gedaan.
 6. We maken Nieuwspraak voor ons vermaak. Ook voor het uwe, maar voornamelijk voor onszelf. Een beetje kritiek mag best, maar volcontinu zeuren levert een ban op. Dan ga je maar naar Joop.
 7. Bedreigingen, opruiend taalgebruik… Doen we ook niet aan. Discussiëren is prima, maar wel op fatsoenlijk niveau. Als je een discussie niet op argumenten kan winnen gaan we niet lopen schelden. Het is hier geen tokkie-town.
 8. Spamhoeren mogen ook wegblijven. Uiteraard mag je links posten, maar wel relevant en vooral beperkt. Spammen levert een permaban op.
 9. Trollen wordt ook niet op prijs gesteld.
 10. Een comment hoeft maar één keer geplaatst te worden. Als je comment niet direct verschijnt, druk dan even op F5 (CTRL/F5, CMD/R) of heb even geduld. Veel herhalingen leveren een ban op wegens te dom om te reageren.
 11. Denk nóg een keer na voordat je iets post.

Heb je een (perma)ban gekregen en wil je er van af? Mail ons met je argumenten en wie weet kunnen we je weer toelaten. We zijn omkoopbaar, maar bedenk: de regels kunnen te allen tijde door de redactie worden aangepast, met of zonder notificatie vooraf danwel achteraf om wat voor reden dan ook. Resistance is futile en wij hebben altijd gelijk. Punt.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist